UNDERVISNING


Datoer for weekendkurser 2019

Vallø Golf Akademi v/Ivan Gress

Undervisningen i Vallø Golf Klub varetages af Vallø Golf Akademi v/PGA-pro Ivan Gress.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte Pro Ivan Gress på mail ivan@valloe-golf.dk eller på telefon: 40 72 40 04

WEEKENDKURSUS – GOLFKØREKORT
Vores populære intensive weekendkursus. Der underviser og testes i de 5 slagdecipliner (put, chip, pitch, bunker og lange slag). Vi gennemgår regler og etikette incl DGU’s regltest. Det hele afsluttes med baneprøven på vores 9-hullers intermediate bane.

Weekendkurser køres lørdag og søndag ved fuldt hold – Ved op til 6 personer gennemføres kurset på én dag.

Datoer for weekendkurser:

Pris pr. person kr. 1.500 –Book her

SHORT GAME KURSUS
Lær alt om putting, chipping, pitching og bunkerslag.

  • 2½ timers kursus
  • 4 – 6 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 350/400 –Book her

HOLDTRÆNING – GÅ TIL GOLF
Vores spændende og hyggelige hold “Gå til Golf”, er et kursus som strækker sig over 4 uger. Man kommer fast én gang ugentlig i en time, i en hel måned.

Henvender sig til alle med hcp, der vil forbedre deres spil og hygge med andre glade golfere.

  • Der trænes 1 time hver uge
  • 6 – 8 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 400/500 –Book her

BANELEKTION
Kom med proen ud på banen. Du vil få gode råd om “course management” og de mentale aspekter af spillet, samt tips og tricks til forskellige slagtyper etc. samt efterfølgende evaluering af dit spil med forslag til indsatsområder.

  • Højst 2 deltagere

2 timers banelektion kr. 1.000,-Book her

PRØV GOLF – GOLFKØREKORT
Bliv golfspiler – opnå spilleret til 18 hullers banen.
Forløbet strækker sig over 4 uger med træning, teori og frit spil på 9 hullers banen.

Pris pr. person kr. 1.495 –Book her

ELITE TRÆNING
Er du interesseret i elitegolf, har et stort konkurrencegen, har hcp. 12 eller bedre, er du velkommen til at prøve kræfter med Vallø Elite trup. Vi mødes hver tirsdag kl. 18-19 til elitetræning.

Udover vores faste træninger, spiller vi forskellige elitematcher, lige fra interne matcher til Danmarksturneringen mod andre klubber. Vi lægger meget vægt på et godt socialt samvær. Så udover hyggen og træningen, spiser vi typisk samme i caféen efter træning og matcher.

Alle med et konkurrence gen og er interesseret i elitegolf, er selvfølgelig velkommen til at spille sig på holdet.

Gratis for Vallø Golf Medlemmer

Undervisning
Der er masser af muligheder for at blive en bedre golfspiller i Vallø Golf Klub. Lige fra individuelle lektioner til vores populære hold.

Individuel lektioner
Individuelle lektioner er både for begyndere og øvede spillere. Lektionerne kan bookes som 20, 40 eller 60 min lektioner.

20 minuters lektioner er gode til opfølgning fra tidligere lektioner og til mindre justeringer.

40 og 60 minuters lektioner, er klart at fortrække. Der er bedre tid til detaljen, gennemgang af videoanalyse samt fordybning af selve svinget.

Du opnår typisk hurtigere fremgang med videofeedback.

Priser

Variant Medlem Gæst Note
20 min lektion 200,- 250,- 1 person kan deltage
40 min lektion 400,- 500,- 1-2 personer kan deltage

“SKYD-LANGT” KURSUS
Vi gennemgår de vigtigste fartoptimerende svingprincipper, så du kan slå længere og mere præcist med alle dine køller. Der vil være Trackman og videoanalyse for bedre optimering.

  • 2½ timers kursus
  • 6 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 350/400 –Book her

INTROGOLF
De første spæde skridt. Kom og få nogle sjove timer på golfbanen.

  • 1 times introduktion, samt en runde på egen hånd på 9 hullers banen
  • Lån af udstyr, bolde samt greenfee er inkluderet

Pr. person kr. 300, v. 2 personer –Book her

INTROGOLF HOLDTRÆNING
For alle nye medlemmer, der gerne vil introduceres i mange af golfspillets facetter. Vi fokucere på de decipliner som skal beståes til golfkørekortet – Put, chip, pitch, bunker og lange slag.

Kurset starter den første torsdag i hver månede og kører over 4 torsdage af én times varighed. Desuden er man velkommen til at deltage i regel og etikkette undervisningen/prøve i forbindelse med et weekend kursus.

Som ny i golfens verden og hvis golfkørekortet evt er opnået, er man stadig meget velkommen til at deltage, på dette populære hold – Jo mere vi træner, jo “heldigere” bliver vi 😉

Pris kr. 400,-/måned –Book her

JUNIOR HOLDTRÆNING
Vores populære juniorhold mødes hver tirsdag fra kl. 17-18. Vi hygger og leger mens vi bliver dygtige til golf. Vi bliver undervist og introduceret til alt fra kort til langt spil. Målet er at vi skal have det sjovt mens vi møder nye venner. Desuden bliver man introduceret til golfkørekortets slagprøver.

Vi starter første tirsdag i maj og kører frem til sommerferien 1.juli og starter op igen efter sommerferien. Første tirsdag i august og frem til 1.oktober.

Så er du mellem 8 år og 16 år, har lyst til at blive god til golf og hygge med dine venner, så kom endelig med til vores junior træning. Det kan jo være du er Danmarks nye Thomas Bjørn. Alle nye er velkommen første tirsdag i måneden – Kom frisk.

Gratis for alle juniormedlemmer af Vallø Golf Klub