Baneguides over vores baner kan med fordel downloades via app’en GLFR. Vi er p.t. udgået for trykte baneguides. Vi står altid til rådighed for at hjælpe alle gæster og medlemmer telefonisk eller ved personlig henvendelse i kontorets åbningstid.

Klik her for at åbne Baneguiden

Gratis Holdundervisning for fuldtidsmedlemmer (plus, light, intro og ungseniorer) – læs mere under menuen undervisning og book undervisning

Gratis medlemskab OG træning hver tirsdag (1.4.-30.9.) for børn og unge mellem 5 og 19 år, hvis dine forældre eller bedsteforældre er fuldtidsmedlemmer i Vallø Golfklub. Meget rimelige kontingentpriser før øvrige: 499 kr. hvis du er under 13 år og 999 kr. hvis du er under 19 år. Læs mere under afsnittet Medlem og nederst om juniorer og hvalunger.

Golfkørekort på en weekend – Book undervisning i 2019

Du kan booke et golfkørekort som et weekendkursus. Se under menuen undervisning.

Årshjul 2019 i Vallø Golf

Du kan få et overblik over de p.t. planlagte turneringer ved at klikke her

Nye Greenfeepriser og regler for gæstespiller 2019

Læs venligst under fanen greenfee.

Nye golfregler 2019 – Klik her

Regelbøger kan købes i shoppen.

Nye lokalregler 2019 kan ses under “Baner” og scorekort.

Midlertidig lokalregel om spil med lejeforbedring. Tjek vores opslag i klubhuset.

Privatlivspolitik

Vallø Golfklubs privatlivspolitik kan du læse her

FACEBOOK OPSLAG

4 dage siden

Vallø Golf

Der er ledige tider på 18 huls banen fra kl 12.15 - ingen vind og super golfvejr ⛳️ ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 uge siden

Vallø Golf

Vallø Golf afholder traditionen tro World Amateur Golfers turnering igen i år.
Det er på søndag d. 19. maj med gunstart kl 9.
Meld dig til på worldgolfers.dk - der er tilmelding lige op til søndag morgen. Vejrudsigten er super 🌞.
Turneringsfee kr 350 til WAGC der betales ved tilmelding. Der til kommer Greenfee som kun er kr 250 pr. person eller en greenfeebillet.
Dvs ingen Greenfee for fuldtidsmedlemmer af VGK. Kom og vær med i det hyggelige fællesskab. Alle med max handicap på 25,4 kan deltage.
Der spilles i 5 rækker og turneringsformen er individuel slagspil. Dog kan man max score +5 på et enkelt hul (brutto).
Vinderne af hver række går videre til landsfinalen på Royal Oak d. 9. September. Derudover er der andre præmier uanset række.
Der er pt 35 tilmeldte og plads til mange flere ⛳️
Ses vi søndag morgen ? 🏌🏼‍♀️🏌️‍♂️
... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 uge siden

Vallø Golf

JJ Skovservice har produceret 5 nye bænke til banerne😊👍🏻. De er nu placeret på hul 1, 6 og 13 på stor bane og hul 1 og midt på 9-huls banen. Så er der mulighed for hvil igen. Tusinde tak til Jens Johansen. @ Vallø Golf ... Se mereSe mindre

Se på Facebook

1 uge siden

Vallø Golf

Wow en dejlig tirsdag i Vallø Golf i dag. Solen skinnede fra en skyfri himmel det meste af dagen. Det var varmt og der var masser af aktivitet på rangen, banerne og i gården med maling af hegn og nye flotte krukker med rhodendron fra Grooss Gartnerier. Vores Pro Ivan havde en fuldt booket kalender. Der var gang i juniortræningen som vi har hver tirsdag for både større og mindre børn. Vores nye tiltag Hvalungerne savner flere børn mellem 5 og 10 år. Vi er så klar til at tage imod og har masser af sjove golf aktiviteter og voksne til at hjælpe. Hvalungerne mødes tirsdag kl 16.30. Tag dine venner med og prøv golf ⛳️ og husk at forældrene kan spille gratis på 9-huls banen imens. #valløgolf #golfdk #stevns #køge #golfforkids #dgu #stevnsklint @ Vallø Golf ... Se mereSe mindre

Se på Facebook