BANESTATUS

“Nogle af de bedste greens, vi har set i mange år”  – DGU’s rating komité 2006 & 2012

Banestatus opdateres så snart der er ændringer.

Seneste opdatering: 1. april kl. 01:18

Banerne er åbent for private runder af 2 bolde med 10 min interval foreløbig ind til og med Påske. Se restriktioner for spil på forsiden og i Starterhuset.

 

Fra mandag d. 11. november er buggykørsel ikke tilladt grundet det våde vejr. Vi informerer så snart det er muligt at køre i buggy igen. Sidste år var det i slutningen af marts, men det afhænger af vejret.

Vi arbejder med at hæve tee stederne på hul 1 og 10. Der vil derfor være midlertidige tee steder på de to huller, indtil man kan benytte de nye forhøjede tee steder.

Banetoiletterne er åbne da frosten ikke blev så slem som varslet. Hvis vi får en periode med konstant eller hård frost er vi nødsaget til at lukke dem.

Vi spiller til sommergreens og banen vil kun være lukket hvis der er sne. Den kan være midlertidigt lukket ved rimfrost og store mængder vand.

  1. flaget vil altid stå i den forreste del af greenen for at skåne resten mest muligt
  2.  Trafikregulering med snore. formålet med snorene er at flytte slitagen til områder som ikke benyttes om sommeren. her kan den enkelte golfspiller hjælpe til ved altid at benytte den modsatte side af tee stedet til placering af sin vogn hvis det er muligt.
  3.  der bliver ikke indført vognforbud men alle opfordres til at bruge bærebag
  4.  for at fordele slitagen på tee stederne, vil der fra ca. midt i januar udelukkende blive spillet fra rød tee
  5. tak for at i viser hensyn. vi ønsker jer en god vintersæson 2019/20 i Vallø golf. Med venlig hilsen greenkeeperne

 

 

 

 

 

mvh. Greenkeeperne

 

 

 

Mvh. Greenkeeperne