BANESTATUS

“Nogle af de bedste greens, vi har set i mange år”  – DGU’s rating komité 2006 & 2012

18 hullers: Åben

9 hullers: Åben

Sidst opdateret d. 16/9- 2021. kl. 07.21  Opdateres KUN når der er ændringer.

Den 13/9  starter arbejdet medudgravningen af søen på hul 17 og ved green 6 på lille bane. vi undskylder på forhånd eventuelle gener i forbindelse med det. Der vil blive gravet forskellige steder hvor den overskydende jord fra den nye sø bliver til små ændringer i terrænet på golfbanen. Mellem hul 16 og 17 bliver der påfyldt jord efter den højre fairway bunker. det betyder at dalsænkningen rykker lidt mod nordøst med ca. samme hældning som i dag. længere fremme mellem de to grupper af nyplantede træer på højre side vil der komme en lille aflang forhøjning.  Mellem hul 17 og 18 vil der også komme 3 små forhøjninger. Det medfører at der kommer en tydligere afgrænsning af de tre sidste huller og lidt flere spændende udfordringer for den enkelte golfspiller. Placeringen af de forskellige forhøjninger er aftalt med bane og turneringsudvalget.

Vi starter, 30/8, renovering af vores nye tee sted 1 gul tee. der vil derfor være et alternativt tee sted indtil skaden er udbedret og græsset er i gang igen

mvh. John Laursen

Chefgreenkeeper

Ukrudtsbekæmpelse

Miljøministeriet har i år sænket belastningsloftet for brug af pesticider på golfbaner betydeligt.

Vi må med andre ord ikke bruge så stor mængder ukrudtsbekæmpelsesmidler som tidligere.

Det betyder at vi kommer til at se mere ukrudt på golfbanerne landet over.

Vi bliver nødt til at pletsprøjte i stedet for at behandle hele arealer. Vi vil prøve at behandle der hvor problemerne er størst med højeste prioritet på fairway og semirough, så vi på den måde kan bevare en fornuftig balance med uønskede ukrudtstyper som kløver, tidsler og mælkebøtter på banens spilleareal.

Mvh

John Laursen

Chefgreenkeeper

Lukning hele dagen: Vi lukker kun banen eller begge baner i GolfBox hele dagen, HVIS, vi er sikre på at forholdene, der forhindre spil, ikke ændres over dagen.

Midlertidig lukning: Banerne lukkes ikke i GolfBox.