BANESTATUS

“Nogle af de bedste greens, vi har set i mange år”  – DGU’s rating komité 2006 & 2012

18 hullers: Åben / 9 hullers: Åben          Sidst opdateret d. 21/1 – 2021 kl. 12.30

Banestatus opdateres så snart der er ændringer.

OBS – Tee stederne på hul 1 og 10 er lukket vinteren over. Der vil derfor være midlertidige tee steder på de to huller, indtil man kan benytte de nye forhøjede tee steder igen.

Fra fredag den 15/1-2021 vil der som de forrige år kun være åbent fra rød tee resten af vintersæsonen. Gul tee åbner igen når græsset er i vækst. Ca. midt i marts og senest 1 april.

 

Vintersæsonen er nu startet og det betyder at følgende lokalregler nu gælder:

Midlertidig Lokal Regel om spil med lejeforbedring for Vallø Golf

”En bold, der ligger på noget tætklippet areal through the green, må løftes uden straf og renses. Før bolden løftes, skal spilleren markere dens position. Efter at have løftet bolden skal spilleren placere den på et sted inden for et scorekort (ca. 20 cm) fra og ikke nærmere hullet, end hvor den oprindeligt lå, som ikke er i en hazard eller på en green.

Hvad sker der med din reserverede tid ved lukning af banen (pga rimfrost, tåge, sne o.a.).?

De reserverede tider slettes ikke med mindre man selv sletter. Når banen genåbner, går man ud efter tur med dem, der havde reserveret og bekræftet først.

Derfor kan der forekomme ventetid, hvis banen har været lukket et par timer om morgenen. I en sådan situation kan man i Vallø ikke forvente at komme ud på den bestilte tid. Dog går det normalt ret hurtigt, da spillerne ofte fordeler sig på for og bag 9 og fletter ind.

 

Vintergolf i Vallø

Vintergolfsæsonen er i fuld gang. Det betyder at vi laver forskellige tiltag for at minimere slitagen af vores golfbane. Vi spiller til sommergreens og banen vil kun være lukket hvis der er sne. Den kan være midlertidigt lukket ved rimfrost og store mængder vand.

  1. Flaget vil altid stå i den forreste del af greenen for at skåne resten mest muligt.
  2. Trafikregulering med snore. Formålet med snorene er at flytte slitagen til områder som ikke benyttes om sommeren. Her kan den enkelte golfspiller hjælpe til ved altid at benytte den modsatte side af tee stedet til placering af sin vogn hvis det er muligt.
  3. Der bliver ikke indført vognforbud men alle opfordres til at bruge bærebag.
  4. Banetoilettet og vaskepladsen ved det lille bagrum lukkes når der kommer frost.
  5. For at fordele slitagen på tee stederne vil der fra ca. midt i januar udelukkende blive spillet fra rød tee

 

Tak for at i viser hensyn. Vi ønsker jer en god vintersæson 2020/21 i Vallø Golf

 

Med venlig hilsen. Greenkeeperne.

John Laursen