Golf som vejen til bedre trivsel og helbred.

Gratis tilbud for dig med en kronisk sygdom – Kom og giv den grønne sport en chance.

I Vallø Golf oplever vi at specielt medlemmer med en kronisk sygdom, virker til at have haft stor gavn og glæde af at være begyndt til golf.  Derfor kan vi nu med stor glæde søsætte – Fremad med Golf – som har til formål at endnu flere med en kronisk sygdom giver den grønne sport en chance.

”Meningen med tiltaget er ikke, at man skal blive den nye Thomas Bjørn. Det handler om at komme ud i naturen og have det rart sammen med andre. Når man først kommer herud og oplever dette, så føles det at holde sig aktiv ikke som en sur pligt. Det bliver noget man slet ikke kan undvære.

Gratis forløb med opstart d. 10. maj

I Vallø Golf tilbyder vi personer med en kronisk sygdom, som f.eks. parkinsons, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, gigt, lungesygdomme og kræft et gratis forløb, hvor man helt uforpligtende kan prøve sporten af. Udover en masse frisk luft og nye bekendtskaber, stiller klubben gratis låneudstyr til rådighed og man får 6 X undervisning af klubbens træner og de engagerede frivillige. Hvis du har lyst til at starte sammen med din mand/kone/kæreste/ven, er de også hjertelig velkommen. Forløbet foregår mandag den 10. 17. og 31. maj samt onsdag den 9. 16. og 23.  juni.

Tilmelding til Fremad med Golf:

info@valloe-golf.dk eller på tlf. 23 29 00 04