GREENFEE

Velkommen som gæst i Vallø Golf

Som greenfee gæst i Vallø Golfklub vil du hurtigt føle dig hjemme. Du vil blive modtaget og får hjælp og vejledning til at bekræfte din booking og printe scorekort, når shoppen har åbent. Her kan du også betale din greenfee og købe en kode til driving range samt bolde, handsker, tees og meget andet tilbehør.

Hvis du kommer uden for shoppens åbningstid, kan du betale din greenfee med kreditkort på vores bestalingsstander, med mobilepay eller kontant i en kuvert og lægge i greenfeepostkassen. Alle gæster skal booke tid på banen før de går ud. Du bedes ankomme, betale og bekræfte din tid mindst 15 min. før din runde starter.

Vi gør opmærksom på, at du som greenfeegæst til vores 18 hullers bane SKAL have et gyldigt DGU-kort eller golf ID.

Vores til enhver tid gældende greenfeepriser ses længere nede. Tjek om du evt. spiller i en klub, hvor Vallø og din klub har indgået greenfeeaftale. I sæsonen justerer vi prisen sidst på dagen. Hold øje på GolfBox.

Vintergreenfee og juli greenfee er rabatterede priser. Der er ikke rabat på rabatten. Dvs. altid kun 50% rabat af normal sæson greenfee.

Der er adgang til Pay and Play på vores 9 huls bane og du har mulighed for at leje golfudstyr, trolley og buggy. Buggy skal forudbestilles på GolfBox eller ved at kontakte kontoret. Vi har 4 buggies til udlejning.

Husk også at booke tid på 9-huls pay & play

Greenfee priser 2022

Fra d. 1. marts 2022 – 31. oktober 2022:

  • Kr. 350,- i weekenden
  • Kr. 300,- i hverdagene

Vintergreenfee priser 2021/2022

Fra d. 1. november 2021 – 28. februar 2022:

  • Kr. 250,- alle ugens 7 dage

Greenfee pris hvis man er gæst til et fuldtidsmedlem i Vallø – max 2 gæster med pr. fuldtidsmedlem:

(Gæsten skal være fuldtidsmedlem i en anden golfklub)

  • Kr. 200 i hverdagen
  • Kr. 250 i weekender og helligdage
  • Kr. 100 på 9-huls banen

Golfhæftet

Vi tager imod Golfhæfte 1 gang fra alle spillere og Golfhæfte Plus kun om mandagen. Når du benytter golfhæftet er det HALV PRIS AF GREENFEE PRISEN fra 1.3. til 31.10.

Brug af Golfhæftet fra 1.1.2022

  • Kr. 175,- i weekenden
  • Kr. 150,- i hverdagene