BEGYNDERINFO

Mentorer for nybegyndere

Er du ny i Vallø Golfklub, og mangler nogle at spille med og lære om golfspillet og hvordan det er at gå på banen, kan du kontakte en af vores mentorer, klik her:  Mentorer

Du kan også tilmelde dig vores facebookside: Prøvemedlemmer i Vallø Golfklub.

 

Sådan opnår du DGU-kort i Vallø Golfklub.

For at opnå banetilladelse og dermed DGU-kort fra Dansk Golf Union skal du gennemføre et golfkørekort og være meldt ind i klubben. Golfkørekortet består af 3 trin/elementer.

 • 1. Godkendelse af pro

  Du skal tage undervisning hos vores Pro (træner).
  Undervisningen kan foregå individuelt, på hold eller på et weekendkursus. Proen skal godkende slagprøver og signere for dette på dit golfkørekort.

 • 2. Golfregler

  Deltag i en af klubbens regelseancer, hvor golfregler, scorekort, handicapsystem gennemgås. Disse seancer ligger typisk nogle søndag formiddage kl. 9-12.

 • 3. Banespil

  Du skal spille på 9 hullers intermediatebanen indtil du kan opnå min. 15 stablefordpoint ud fra hcp 54.  Returnér 2 scorekort fra runder, som du selv afvikler sammen med en markør. Det er muligt at deltage i banespil sammen med andre begyndere på de søndage, hvor der afvikles weekendkurser.

 • Begyndere (kaniner) mødes mandage kl. 16.45 for at få spilletræning. En repræsentant fra klubben vil være til stede og hjælpe med at få sat spillet i gang. Kom ind i shoppen og spørg nærmere.

  Fra midten af september til slutningen af oktober er begyndere rykket til søndage med mødetid kl. 13.45.

  Kontakt person: Pia Jacobsen, mobil 40 11 46 02