Boblerne

Velkommen til Boblerne

Kom og spil golf sammen med Boblerne. Boblerne er for begyndere og højhandicappere med banetilladelse. Vi mødes om mandagen i sommerhalvåret, men om vinteren spiller vi fast sammen hver søndag.

Fælles for Boblerne er, at vi elsker at spille golf og møde nye ligesindede golfspillere og danne golfvenskaber på tværs i klubben. Vi har det sjovt og er i alle aldersgrupper.

Fra april samles vi ved puttegreen om mandagen kl. 16.15, hvorefter vi går ud sammen på 18 hullers banen kl. 16.:30-17:00 og spiller 9 huller.

Fra ca. midt september mødes vi om søndagen kl. 13.15 og går ud kl. 13:45-14:30 og spiller 9 huller. Der kan være forskellige former for matcher.

Det koster 20 kr. pr. gang at spille med. Pengene går til præmier hver gang. Der er altid præmier til vinderen og taberen og resten er klappræmier.

Kig ind på kontoret og meld dig ind i gruppen Boblerne, så du kan booke tid. Alle booker selv tid og printer scorekort. Ansvarlige for boblerne sørger for at blande jer og  I sendes ud i 3 og 4 bolde. Husk at lukke igennem, hvis der er hurtigere spillere bag fra.

Tilmelding til Boblerne:

Hvis man ønsker at være en del af Boblerne, skal man henvende sig til golfklubbens administration for at blive meldt ind i gruppen, Boblerne. Herefter kan man booke tid i Golfbox på Boblernes reserverede tider.

Kontakt golfklubbens administration på telefon 23 29 00 04 eller via mail på info@valloe-golf.dk

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til Boblerne, er du velkommen til at skive til os eller rette direkte henvendelse til vores kontaktperson.

Ansvarlig for Boblerne

Pia Jakobsen – 40 11 46 02

Email: piajakobsen52@gmail.com