ELITE

Velkommen til Eliten i Vallø Golf

Vallø Golf Eliten er en flok golfspillere, som sætter socialt samvær, konkurrence og golfoplevelser i fokus.

Vi er lidt 30 spillere som danner 3 hold (7 spillere på hvert) til tre kampweekender om året, hvor vi repræsenterer Vallø Golf i Danmarksturneringen. Vi har 2 senior og et senior 50+ hold.

Vi lægger stor vægt på det sociale samvær, dog har vi alle på holdet et konkurrencegen som bliver brugt til træning, putte – og udtagelsesturneringer og ikke mindst til kampweekend.

Der er træning hver tirsdag igennem sæsonen, fra kl. 18-20 og vi afholder løbende udtagelsesmatcher, hvor vi kvalificere os til holdene.

Mange gange hygger vi sammen efter træning og spil i Cafe’en.

Har du HCP 10 eller bedre, et konkurrencegen i maven og vægter det sociale højt, så er Vallø Golf Eliten lige noget for dig. Udover vores ugentlig træninger, kan vi tilbyde at være med til Elitekampe, træningsture, udtagelsesturneringer, hjælpe til ved klubbens arrangementer og andre spændende oplevelser omkring golfen.

Hvis du ønsker at høre mere om Vallø Golf Eliten, så er du meget velkommen til og kontakte vores Pro Simon Holmes, på simon@valloe-golf.dk eller tel. 2332 8222

Nyheder fra Eliten

Efter weekenden flotte sejre, er det nu en realitet at Vallø’s Kvalifikationsrække hold har vundet pulje 10 og skal spille oprykningsspil den 12. september på Møn.

En fantastisk weekend med massere af flot og klogt golfspil, og ikke mindst en unik holdånd. Kæmpe stort tillykke til 2. holdet og tak for en flot indsats.

Danmarksturneringen 2021

Læs beretningen fra weekenden den 21 + 22. august hvor Elitens 3 hold igen spillede holdkamp. Læs om holdenes kampe nedenfor:

Læs beretningen fra weekenden den 19 + 20. juni hvor Elitens 3 hold igen spillede holdkamp. Denne gang var de alle på udebane. Læs om de 3 hold kampe nedenfor:

Læs beretningen fra weekenden den 8+9. maj hvor Eliten’s tre hold havde deres første 2 kampe i Danmarksturneringen på hjemmebane i Vallø Golf.