JUNIOR

Hvalungerne

HVALUNGERNE SAMLES DESVÆRRE, INDTIL VIDERE, IKKE I 2021. DET ER EN BESLUTNING BESTYRELSEN BEKLAGELIGVIS HAR VÆRET NØDT TIL AT TAGE PÅ GRUND AF MANGLEN PÅ HJÆLPERE. DET ER HELT SIKKERT, AT IDEEN MED EN BØRNEGRUPPE ER GOD, OG AT BESTYRELSEN BAKKER OP OM IDEEN. DERFOR VIL HVALUNGETRÆNINGEN MULIGVIS BLIVE GENOPTAGET, HVIS HJÆLPERSITUATIONEN ÆNDRES, OG MULIGHEDEN OPSTÅR.

Hvalungerne er en del af Vallø Golfklubs Juniorafdeling og er målrettet børn, som kunne tænke sig at prøve golf. Hvalungerne, som er for de 6 – 10 årige, er et godt sted at starte, hvis du har lyst til at prøve, om golf er din nye sport. Men er du ældre og synes, at Hvalungerne passer godt til dig, så er du også velkommen.

FORMÅL OG VÆRDIER

Vi ønsker at give hvalungerne den bedste start på livet som golfspiller. Fokus er på leg, glæde, venskaber og udvikling. Mens vi får frisk luft og er fysisk aktive i naturen. Det betyder, at vi vægter det sociale højt, og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø, hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger, om golf er en sport for dem. Hvalungerne skal være gode kammerater, lære at lære og hjælpe hinanden.

Træning:

Vi mødes hver tirsdag klokken 16:30 på træningsområdet, hvor vi  i ca. 1 time leger, laver træningsøvelser og golfaktiviteter. Af og til slutter vi af med at spille med hvalungerne på klubbens 9-hulsbane. Disse tirsdage er arrangeret i samarbejde mellem trænerne, de frivillige hjælpere og børnenes forældre.

Praktisk information

Har du lyst til at prøve golf, så kom forbi en tirsdag og deltag sammen med de andre hvalunger. Det kræver ingen forkundskaber. Blot at du kommer i udendørs tøj, som giver mulighed for bevægelse. Udstyr kan alle låne gratis af golfklubben på dagen.

Pris og tilmelding

Det koster 499,- kr. pr. barn årligt. Hvis een af dine forældre eller bedsteforældre er fuldtidsbetalende medlem i Vallø Golfklub, kan du gratis deltage i hvalungetræningen. Men du må gerne komme et par gange for at se, om golf er noget for dig, inden du melder dig til Hvalungerne.

Er dit barn medlem af Hvalungerne, kan du som forældre samtidig frit benytte 9-hullers banen, mens dit barn er til træning.

Kommunikation og information

Vi bestræber os på at benytte Hvalungernes facebookside til at kommunikere med hinanden. Tilmeld dig vores side på Facebook, søg på: “Hvalungerne – Vallø Golfklub

Tilmelding til Hvalungerne: Kontakt golfklubbens administration på telefon 23 29 00 04 eller via mail på info@valloe-golf.dk

Forældre

At være forældre til en hvalunge betyder, at du er trådt indenfor i en ny og anderledes verden. Specielt hvis man ikke selv spiller golf. Men frygt ikke. Uanset om du selv spiller eller ej, har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start for dit barn på livet som golfspiller. Vi har brug for, at du som forælder bliver en del af teamet omkring Hvalungerne og bestræber os på at involvere dig i dette fællesskab.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til Hvalungerne, er du velkommen til at skive til os på Facebook eller rette direkte henvendelse til vores kontaktperson. Hvalungerne har sin egen facebookgruppe: “Hvalungerne – Vallø Golfklub“.

Ansvarlig for Hvalungerne

Henrik Fahrenholz           23239307      Email: fahrenholz@mail.dk