JUNIOR

Hvalungerne, 5-10 årige

Hvalungerne er en del af Vallø Golfklubs juniorafdeling og er målrettet mod børn, som kunne tænke sig at prøve golf. Hvalungerne er et godt sted at starte, hvis du er pige eller dreng og har lyst til at teste om golf er din nye sport. Vi har som udgangspunkt målrettet Hvalungerne mod de 5 til 10-årige. Men er du yngre eller ældre og synes Hvalungerne passer godt til dig, så er du også velkommen.

FORMÅL OG VÆRDIER

Vi ønsker at give hvalungerne den bedste start på livet som golfspiller. Fokus på leg, glæde, venskaber og udvikling mens vi får frisk luft og er fysisk aktive i naturen. Det betyder at vi vægter det sociale højt og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger om golf er en sport for dem. Hvalungerne skal være gode kammerater, lære at lære og hjælpe hinanden.

Træning

Vi mødes hver tirsdag fra kl 16:30 til 18:00, hvor den første time ofte vil være en kombination af lege, træningsøvelser og golfaktiviteter på træningsområdet. Den sidste halve time foregår som regel på klubbens lille bane (intermediatebane), hvor vi spiller nogle huller med børnene. Disse tirsdage er arrangeret i samarbejde mellem frivillige og forældre.

 

Praktisk information

Har du lyst til at prøve golf så kom forbi en tirsdag og deltag sammen med de andre hvalunger. Det kræver ingen forkundskaber blot at du kommer i udendørs tøj som giver mulighed for bevægelse. Udstyr kan alle låne gratis af golfklubben på dagen.

Pris og tilmelding

Det koster 499,- kr. pr. barn årligt. Men du må gerne komme et par gange for at tjekke om golf er noget for dig inden du melder dig til hvalungerne.

Er dit barn medlem af hvalungerne, kan du som forældre samtidig frit benytte 9-hullers banen mens dit barn er til træning.

Kommunikation og information

Vi bestræber os på at benytte hvalungernes facebookside til at kommunikere med hinanden, samt når vi mødes om tirsdagen. Tilmeld dig vores side på Facebook, søg på:

Hvalungerne – Vallø Golfklub

Tilmelding til hvalungerne

Kontakt golfklubbens administration på telefon 23 29 00 04 eller via mail på info@valloe-golf.dk

Forældre

At være forældre til en hvalunge betyder, at du er trådt indenfor i en ny og anderledes verden, specielt hvis man ikke selv spiller golf. Men frygt ikke, uanset om du selv spiller eller ej har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start på livet som golfspiller. Vi har brug for, at du som forælder bliver en del af teamet omkring hvalungerne og bestræber os på at involvere dig i dette fællesskab.

Kontaktpersoner

Har du spørgsmål til hvalungerne er du velkommen til at skive til os på Facebook eller rette direkte henvendelse til vores kontaktperson. Hvalungerne har deres egen facebookgruppe, Hvalungerne – Vallø Golfklub.

Ansvarlig for hvalungerne

Henrik Fahrenholz

Email: fahrenholz@mail.dk