JUNIOR

Er du den nye Lucas Bjerregaard eller Thorbjørn Olesen?

Vallø Golfklub tilbyder et billigt medlemskab for juniorer (8 – 18 år). Træningen foregår tirsdag og torsdag klokken 16.30 – ca. 18. Sæsonen går fra den første tirsdag i april til den sidste torsdag i oktober.

Kontingent: første år uanset alder/under 13 år: kr. 499/år inkl. træning – over 13 år: kr. 999,- inkl. træning.

Hvis en af dine forældre eller bedsteforældre er fuldtidsmedlemmer i Vallø Golfklub, har du gratis kontingent, gratis undervisning og gratis træningsbolde på “driving rangen”, når juniorerne træner. Har du bestået baneprøven, kan du spille på vores baner alle ugens dage.

Du er velkommen til at komme forbi og prøve, om golf er noget for dig, inden du melder dig ind. Men fortæl os, at du kommer!

Kontaktpersoner: Har du spørgsmål til Juniorerne, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller rette direkte henvendelse til vores kontaktperson: Henrik Fahrenholz – 23 23 93 07 –   mail:  fahrenholz@mail.dk

 

Lidt mere info: 

Juniorerne er målrettet unge i alderen 8-18 år. Vi ønsker at give jeres barn den bedst mulige start på livet som golfspiller. Fokus er på leg, glæde, venskaber og udvikling, mens de unge får frisk luft og er fysisk aktive. Træningen tilstræbes tilpasset den enkeltes lyst og evner. Vi vægter det sociale højt og ser gerne, at børnene griner, leger og får masser af succesoplevelser.

Vi har brug for, at du som forælder en gang i mellem deltager i arbejdet i juniorgruppen. Og vi vil derfor en gang i mellem bede om din hjælp.

Vi mødes uanset vejret hver tirsdag og torsdag. Afhængig af tilslutningen holder vi muligvis sommerferie i juli. Den sidste lørdag i måneden (undtaget i juli) har vi, forudsat interesse, “Lørdags-træf” med forskellige emner, som meddeles på Facebook-siden. Lige som vi måske samles en enkelt dag i efterårsferien.

Dagen: juniorerne mødes klokken 16,30 – ca. 18. Til tiden! Vi samles ved træningens begyndelse og afslutning. Opvarmning. Golf-lege og -træningsøvelser. Træningen foregår dels på træningsområdet; dels på 9-hulsbanen, og enkelte gange på den store bane. Afhængig af fremmødet og træningens indhold deles gruppen muligvis op.

Trænere og hjælpere: Tirsdage: Klubbens Pro, Ivan Gress; torsdage: Viktor Holmenlund. Hvis muligt begge dage med 1 hjælpetræner OG nu og da af forældre.

Udstyr: Klubben har ca. 30 nummererede børne-golf-sæt, som kan lånes ved træningen.

Facebook: Vi bestræber os på at benytte Facebook eller Messenger til at kommunikere med hinanden. Dels på vores Facebook-gruppe: ”Juniorerne – Vallø Golfklub” og dels i Messenger-gruppen: ”Vallø Golf Juniorer”. Meget gerne kommentarer, indlæg, billeder mm. på Facebook. Så gruppen ”lever”. Korte beskeder (til- og frameldinger o.lign.) sendes på Messenger. NB. husk tilmelding til grupperne.

Ansvarlige:

Økonomi, indmeldelse og lignende: golfklubbens sekretariat: 23 29 00 04

Det daglige arbejde med junior-gruppen: Henrik Fahrenholz: 23 23 93 07, mail: fahrenholz@mail.dk