NO SHOWS OG BEKRÆFTELSE I GOLFBOX

Nogen baner udsteder advarsler til spillerne med risiko for at miste deres spilleret for en kortere periode. Det undgår vi helst.

Spil efter de samme regler:
Alle golftider på alle golfbaner skal altid bookes og efterfølgende bekræftes af alle. Reglerne er ens for alle – og ligesom på golfbanen, er det nødvendigt for en god oplevelse, at alle ”spiller” efter de samme regler og udviser god golfetikette ved at booke og bekræfte deres tider. Ellers har man ikke ret til at færdes på golfbanen.

Det er både nemt at booke og bekræfte tider via Golfbox på sin PC/tablet, mobil eller App, samt på touch skærmen i foyeren ved Shoppen. Og heldigvis husker langt de fleste det også. Alligevel oplever vi ofte følgende “undskyldninger” eller fejlkilder:

  • En spiller eller flere: Når tiden bekræftes i Golfbox app’en, har vi sat systemet op til, at du kan bekræfte for ”GRUPPEN” du har bestilt for, og IKKE KUN for dig som spiller – præcis som når du bekræfter på touchskærmen (du kan i Vallø bekræfte for flere spillere ad gangen eller dem du har reserveret for, hvis det kun er for dig selv, så er det ikke nok kun at bekræfte for én, men alle i bolden skal bekræfte hver deres tid. Det kan gøres allerede 3 km fra banen og sat op til så sent som max 5 min. før tee-time).
  • Melder GolfBox app’en fejl må du i stedet tjekke ind på touch skærmen. Hvis det gentager sig med App’en så prøv at afinstallere og installere igen.
  • Book vs. Bekræft: Hvis du booker tid på touchskærmen for at spille med det samme, skal tiden OGSÅ bekræftes (det er aldrig nok kun at booke – du skal altid også bekræfte og altid mindst 5 min. før tee-time ellers er tiden ikke registreret)
  • Bekræft vs. Godkend: Når man vil bekræfte sin tid, giver Golfbox app’en mulighed både for at ”Godkende” og ”Bekræfte”. Kun ved at trykke på ”Bekræft” bekræftes tiden (Godkend kan kun bruges hvis der har været ændringer i tiden). Dvs. hvis du ændrer din tid flere gange, så er den stadig ikke bekræftet, kun godkendt.

Hvorfor er det så vigtigt?
Først og fremmest handler det om at vise hensyn til andre, bl.a.

 • Golfspillere – bliver du selv forhindret kan andre få glæde af din tid. Slet derfor straks din tid.
 • Baneservice – hjælp de frivillige med hurtigt tjek af spillere og baneflow.
 • Vallø Spisehus – åbningstider og planlægning, så de er klar til at modtage dig efter runden (under ikke corona restriktioner).
 • Kontakt i nødstilfælde – hvem er hvor, hvis uheldet er ude
 • Banestatistik  – statistisk eksisterer din golfrunde ikke medmindre den er bekræftet:
  Banestatistikken bruger vi bl.a. til at optimere prisfastsættelse af greenfee priser.  Her er det altså ikke nok at kunne fortælle, “at der holder mange biler på P-pladsen”, hvor vi desværre ofte oplever, at der er væsentligt flere biler (og spillere) end der er bookinger i Golfbox.
 • Med korrekt banestatistik kan vi dokumentere udvikling og behov for en dejlig golfbane.

Derfor er det vigtigt at vide du er her – og har været her – selv hvis du er den eneste spiller på hele golfbanen og også når du spiller 9-huls banen. 

Ovenstående gælder naturligvis også om sommeren.

På forhånd tak.