Undervisningen i Vallø Golf Klub varetages af PGA-pro Simon Holmes. Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte Pro Simon Holmes på mail simon@valloe-golf.dk eller på telefon: 2332 8222.

Simon Holmes sælger følgende værdikort: (dette fremgår også af GolfBox’ Proplanner modul, hvor du booker undervisning. Du kan også skrive beskeder i Proplanner).

Køb lektioner for

Kr. 1000,- betal kr. 900,-

Kr. 2000,- betal kr. 1700,-

Kr. 3000,- betal kr. 2400

Kr. 4000,- betal kr. 3000

kr. 5000,- betal kr. 3.500

kr. 10.000,- betal kr. 6.000

Lektioner og værdikort kan kun betales på mobilepay : 490134 PGA Pro Simon Holmes. Vi har ikke online betaling på køb af lektioner og værdikort.

GOLFKØREKORT inkl. 2 mdrs. prøvemedlemskab

Vores populære intensive 1-dags kursus, der giver ret til DGU kort. Det er også muligt at tage golfkørekort individuelt efter nærmere aftale med PGA pro Simon Holmes.
Der underviser og testes i de 5 slagdiscipliner (put, chip, pitch, bunker og lange slag). Vi gennemgår regler og etikette inkl DGU’s regeltest. Det hele afsluttes med baneprøven på vores 9-hullers bane, hvor man skal kunne gå banen i 14 stableford point ud fra hcp 54.
1-dags kurser køres lørdag eller søndag fra kl. 9-17 ved min. 4 og max 12 personer på hold.

Datoer for ledige 1-dags kurser i weekender kan ses under Book undervisning.

Pris pr. person kr. 1.500 – betales via mobilepay 66649Book her

SHORT GAME KURSUS  Man tilmelder sig for én time ad gangen. Hver mandag kl. 16. Vi gennemgår forskellige temaer uge for uge. Alt fra putting, chipping, pitching og bunkerslag.

  • 50 min. kursus
  • 2 – 8 deltagere

GRATIS for fuldtidsmedlemmer –Book her

GÅ TIL GOLF HOLDTRÆNING Vores spændende og hyggelige hold “Gå til Golf”. Nu to hold, tirsdag og torsdag kl. 15.30. Et kursus som strækker sig over 4-5 uger. Man kommer fast én gang ugentlig i 50 min., i en hel måned. Henvender sig til alle med hcp, der vil forbedre deres spil og hygge med andre glade golfere. Holdtræning er gratis for alle fuldtidsmedlemmer (inkl. intro og ungseniorer) i perioden 1.4.-30.9.

  • Der trænes 50 time hver uge
  • 2 – 8 deltagere

GRATIS for fuldtidsmedlemmer –Book her

BANELEKTION Kom med Pro’en ud på banen. Du vil få gode råd om “course management” og de mentale aspekter af spillet, samt tips og tricks til forskellige slagtyper etc. samt efterfølgende evaluering af dit spil med forslag til indsatsområder.

  • Højst 2 deltagere

2 timers banelektion kr. 750,- på stor bane og 500 kr. på lille bane.Book her

ELITE TRÆNING Er du interesseret i elitegolf, har et stort konkurrencegen, har hcp. 12 eller bedre, er du velkommen til at prøve kræfter med Vallø Elite trup. Vi mødes hver tirsdag kl. 18-21 til elitetræning. Udover vores faste træninger, spiller vi forskellige elitematcher, lige fra interne matcher til Danmarksturneringen mod andre klubber. Vi lægger meget vægt på et godt socialt samvær. Så udover hyggen og træningen, spiser vi typisk samme i caféen efter træning og matcher. Alle med et konkurrence gen og er interesseret i elitegolf, er selvfølgelig velkommen til at spille sig på holdet.

Gratis for Vallø Golf fuldtidsmedlemmer

Undervisning Der er masser af muligheder for at blive en bedre golfspiller i Vallø Golfklub. Lige fra individuelle lektioner til vores populære hold.

I 2021 sæsonen tilbyder vi fra 6. april og til 30. september gratis holdtræning til alle fuldtidsmedlemmer (inkl. intro og ungseniorer). Træningen bookes via GolfBox: “Bestil Træning”. Vælg Kursus eller Lektion. Vælg Kursus når du ønsker holdtræning fx. “Gå til golfhold” eller en slagdisciplin. Tryk Tilmeld og du er tilmeldt. Træningerne foregår typisk mandage, tirsdage, torsdage og fredage. Der åbnes op for kalenderen 60 dage før kursusstart og man kan max deltage i 2 hold ad gangen. Holdtræninger varer 50 min. med max 8 pr. hold. Vi evaluerer løbende vores tiltag for vores medlemmer og tager derfor gerne imod feedback.

Individuel lektioner

Individuelle lektioner er for alle. Lektionerne kan bookes som 25 eller 50 min lektioner. 25 minuters lektioner er gode til opfølgning fra tidligere lektioner og til mindre justeringer. 50 minuters lektioner er klart at fortrække. Der er bedre tid til detaljen, gennemgang af videoanalyse samt fordybning af selve svinget. Du opnår typisk hurtigere fremgang med videofeedback. Priser

Variant Pris                                                                                                                                                                Gæst Note
25 min lektion 200,- 250,- 1 person kan deltage
50 min lektion 375,- 500,- 1-2 personer kan deltage

“LONGE GAME” KURSUS hver mandag kl. 15. Bookes for en lektion ad gangen. Vi gennemgår de vigtigste fartoptimerende svingprincipper, så du kan slå længere og mere præcist med alle dine køller. Der vil være videoanalyse for bedre optimering.

  • 50 min.
  • 2-8 deltagere

GRATIS for fuldtidsmedlemmer –Book her

BEGYNDERGOLF for INTRO medlemmer og dig der har taget golfkørekort. Kom hver torsdag kl. 18 og mød ligestillede og bliv bedre til golf. Book en lektion ad gangen.

  •  50 min. kursus
  • 2-8 personer

GRATIS for nye fuldtidsmedlemmer –Book her

INTROGOLF HOLDTRÆNING For alle prøvemedlemmer og intromedlemmer, der ikke har taget golfkørekort og gerne vil introduceres i mange af golfspillets facetter. Vi fokuserer på de discipliner som skal bestås til golfkørekortet – Put, chip, pitch, bunker og lange slag. Kurset starter den første mandag kl. 17 i hver måned og kører over 4-mandage af én times varighed. Som ny i golfens verden og hvis golfkørekortet evt er opnået, er man stadig meget velkommen til at deltage, på dette populære hold – Jo mere vi træner, jo “heldigere” bliver vi ;-). 

GRATIS for  Prøve- og INTRO medlemmer 1 forløb –Book her

JUNIOR HOLDTRÆNING Vores populære juniorhold mødes hver tirsdag og torsdag fra kl. 16.30-17.50 Vi hygger mens vi bliver dygtige til golf. Vi bliver undervist og introduceret til alt fra kort til langt spil. Målet er at vi skal have det sjovt mens vi møder nye venner. Desuden bliver man introduceret til golfkørekortets slagprøver. Vi starter første tirsdag i april og kører frem til uge 41. 2 ugers sommerferie i juli. Så er du mellem 8 år og 18 år, har lyst til at blive god til golf og hygge med dine venner, så kom endelig med til vores junior træning. Det kan jo være du er Danmarks nye Thomas Bjørn. Alle nye er velkommen første tirsdag i måneden – Kom frisk.

Gratis for alle juniormedlemmer af Vallø Golfklub