Undervisningen i Vallø Golf Klub varetages af PGA-pro Simon Holmes. Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte Pro Simon Holmes på mail simon@valloe-golf.dk eller på telefon: 2332 8222

WEEKENDKURSUS – GOLFKØREKORT

Vores populære intensive weekendkursus, der giver ret til DGU kort.
Der underviser og testes i de 5 slagdecipliner (put, chip, pitch, bunker og lange slag). Vi gennemgår regler og etikette incl DGU’s regltest. Det hele afsluttes med baneprøven på vores 9-hullers intermediate bane.
Weekendkurser køres lørdag og søndag ved fuldt hold – Ved op til 6 personer gennemføres kurset på én dag.

Datoer for ledige weekendkurser kan ses under bookningsiden.

Pris pr. person kr. 1.500 –Book her

SHORT GAME KURSUS  Man tilmelder sig for én time ad gangen. Vi gennemgår forskellige temaer uge for uge. Alt fra putting, chipping, pitching og bunkerslag.

  • 1 timers kursus
  • 4 – 8 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 200/300 –Book her

HOLDTRÆNING – GÅ TIL GOLF Vores spændende og hyggelige hold “Gå til Golf”, er et kursus som strækker sig over 4 uger. Man kommer fast én gang ugentlig i en time, i en hel måned. Henvender sig til alle med hcp, der vil forbedre deres spil og hygge med andre glade golfere. Holdtræning er gratis for alle fuldtidsmedlemmer (plus, light og intro) samt ungseniorer i perioden 1.4.-30.9.2019.

  • Der trænes 1 time hver uge
  • 6 – 8 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 400/500 –Book her

BANELEKTION Kom med proen ud på banen. Du vil få gode råd om “course management” og de mentale aspekter af spillet, samt tips og tricks til forskellige slagtyper etc. samt efterfølgende evaluering af dit spil med forslag til indsatsområder.

  • Højst 2 deltagere

2 timers banelektion kr. 1.000,-Book her

PRØV GOLF – GOLFKØREKORT Bliv golfspiler – opnå spilleret til 18 hullers banen. Forløbet strækker sig over 4 uger med træning, teori og frit spil på 9 hullers banen.

Pris pr. person kr. 1.495 –Book her

ELITE TRÆNING Er du interesseret i elitegolf, har et stort konkurrencegen, har hcp. 12 eller bedre, er du velkommen til at prøve kræfter med Vallø Elite trup. Vi mødes hver tirsdag kl. 18-19 til elitetræning. Udover vores faste træninger, spiller vi forskellige elitematcher, lige fra interne matcher til Danmarksturneringen mod andre klubber. Vi lægger meget vægt på et godt socialt samvær. Så udover hyggen og træningen, spiser vi typisk samme i caféen efter træning og matcher. Alle med et konkurrence gen og er interesseret i elitegolf, er selvfølgelig velkommen til at spille sig på holdet.

Gratis for Vallø Golf Medlemmer

Undervisning Der er masser af muligheder for at blive en bedre golfspiller i Vallø Golfklub. Lige fra individuelle lektioner til vores populære hold.

I 2020 sæsonen tilbyder vi gratis holdtræning til alle fuldtidsmedlemmer (plus, light, intro og ungseniorer). Træningen bookes via book undervisning. Vælg service. Vælg holdtræning og et “Gå til golfhold” eller en slagdisciplin. Se bort fra der står priser. Det er prisen for ikke fuldtidsmedlemmer. Når du har valgt det hold du ønsker, så kommer du ind i kalenderen og kan booke. Træningerne foregår typisk tirsdage og torsdage. Der åbnes op for kalenderen 4 uger frem i tiden og man kan max deltage i 2 hold ad gangen. Holdtræninger varer 60 min. med max 8 pr. hold. Vi evaluerer løbende på dette nye super tiltag for vores medlemmer og tager derfor gerne imod feedback.

Individuel lektioner

Individuelle lektioner er både for begyndere og øvede spillere. Lektionerne kan bookes som 20, 40 eller 60 min lektioner. 20 minuters lektioner er gode til opfølgning fra tidligere lektioner og til mindre justeringer. 40 og 60 minuters lektioner, er klart at fortrække. Der er bedre tid til detaljen, gennemgang af videoanalyse samt fordybning af selve svinget. Du opnår typisk hurtigere fremgang med videofeedback. Priser

Variant Medlem Gæst Note
20 min lektion 200,- 250,- 1 person kan deltage
40 min lektion 400,- 500,- 1-2 personer kan deltage

“SLÅ-LANGT” KURSUS Vi gennemgår de vigtigste fartoptimerende svingprincipper, så du kan slå længere og mere præcist med alle dine køller. Der vil være Trackman og videoanalyse for bedre optimering.

  • 2½ timers kursus
  • 6 deltagere

Pris pr. medlem/gæst kr. 350/400 –Book her

INTROGOLF De første spæde skridt. Kom og få nogle sjove timer på golfbanen.

  • 1 times introduktion, samt en runde på egen hånd på 9 hullers banen
  • Lån af udstyr, bolde samt greenfee er inkluderet

Pr. person kr. 300, v. 2 personer –Book her

INTROGOLF HOLDTRÆNING For alle nye medlemmer, der gerne vil introduceres i mange af golfspillets facetter. Vi fokucere på de decipliner som skal beståes til golfkørekortet – Put, chip, pitch, bunker og lange slag. Kurset starter den første torsdag i hver månede og kører over 4 torsdage af én times varighed. Desuden er man velkommen til at deltage i regel og etikkette undervisningen/prøve i forbindelse med et weekend kursus. Som ny i golfens verden og hvis golfkørekortet evt er opnået, er man stadig meget velkommen til at deltage, på dette populære hold – Jo mere vi træner, jo “heldigere” bliver vi ;-). Gratis for nye Senior Intro medlemmer.

Pris kr. 400,-/måned –Book her

JUNIOR HOLDTRÆNING Vores populære juniorhold mødes hver tirsdag fra kl. 17-18. Vi hygger og leger mens vi bliver dygtige til golf. Vi bliver undervist og introduceret til alt fra kort til langt spil. Målet er at vi skal have det sjovt mens vi møder nye venner. Desuden bliver man introduceret til golfkørekortets slagprøver. Vi starter første tirsdag i maj og kører frem til sommerferien 1.juli og starter op igen efter sommerferien. Første tirsdag i august og frem til 1.oktober. Så er du mellem 8 år og 16 år, har lyst til at blive god til golf og hygge med dine venner, så kom endelig med til vores junior træning. Det kan jo være du er Danmarks nye Thomas Bjørn. Alle nye er velkommen første tirsdag i måneden – Kom frisk.

Gratis for alle juniormedlemmer af Vallø Golf Klub