GOLFSPILLER PÅ EN WEEKEND

INFORMATION

  • Niveau: Begyndere med lidt erfaring.
  • Varighed: ca. 5 timer pr. dag.

Pris pr. person kr. 1.500,-

Golfspiller på en weekenddag – 8 timers dagskursus fra 9-17

Her er kurset til dig, som har en travl hverdag, og har svært ved at finde tid til et 6 ugers begynder forløb. Nu har du muligheden for at tilmelde dig vores populære intensive weekenddags-kursus. I løbet af dagen undervises du i alle slagdiscipliner og der aflægges prøver i dem. Der afholdes teorimodul, hvor golfreglerne gennemgås, og DGU’s regelprøve aflægges hjemmefra online. Kurset afsluttes med en spilleprøve på vores 9-hullers bane.

Alle elementer i DGU’s og PGA’s golfkørekort køres igennem.

Forberedelse til kurset

Sæt dig ind i golfreglerne – gennemse vores materiale om golfregler. Du får udleveret en velkomstpakke med regelbog, der skal bruges.

Book evt. en individuel pro-lektion i ugerne op til kurset, så du lige bliver introduceret for grundprincipperne i golfsvinget.

Spil gerne nogle runder på vores 9 hullers bane – Der er gratis greenfee ugen op til kursus start.

Betaling og betingelser

I ugen op til et kursus udsendes der program samt info.

Tilmelding – Først til mølle princip efter modtaget betaling- enten i shoppen eller via MobilPay 66649 Vallø Golfklub

Evt. afbud skal skal ske min. 7 dage før kursusstart.

Formalia.

 For at bestå golfkørekortet kræves følgende:

 · Jernslag (6 ud af 10) 80m for damer og 100m for herre

 · Chip fra 12 meter hen til 3 meter (6 ud af 10)

 · Pitch fra 30 meter ind på greenen (6 ud af 10)

 · Bunker – kom ud af bunkeren (6 ud af 10)

 · Putting (22 slag på 9 hullers puttebane)

 · Bestået regeltest fra DGU (1 time – 30 spørgsmål multiple choice)

· Banespil til hcp 54 på 9 hullers banen, samt max tidsforbrug 2 timer.

Hvem kan deltage – hvad kan du forvente?

Du kan deltage på kurset uanset om du har spillet golf i forvejen. Er du begynder, vil du lære meget i løbet af weekenden, men du vil måske ikke kunne bestå alle elementer i kørekortet. Evt. manglende godkendelse af delelementer følges der op på individuelt – typisk over et par gange eller tre. Er du i forvejen pay & play spiller eller er du rigtig god til andre typer af boldsport og har derfor generelt nemt ved at tilegne dig nye sportsgrene, så kan dette kursus være velegnet for dig. Og det er derfor nogenlunde realistisk at du kan bestå alle elementer i golfkørekortet i løbet af weekenden. På kurset aflægges der slagprøver i de forskellige slagdiscipliner, DGU’s regeltest skal beståes, og banespillet skal gennemføres til hcp. 72 eller bedre.

DGU-kort

Når golfkørekortet er bestået, bliver man godkendt til at kunne få udstedt DGU-kort. Det kræver medlemskab af en dansk golfklub at få udstedt dgu-kort.

Programindhold.

Der er fokus på de praktiske discipliner. Der undervises og gennemføres test i langt spil, putning og indspil. Der afsluttes med en tur på 9 hullers intermediatebanen.

Desuden vil også være gennemgang af golfregler samt test.

Udstyr

Medbring gerne selv golfudstyr, ellers kan der selvfølgelig lånes. Men husk gode sko, blyant/papir, tøj til det danske sommervejr (vind/regntøj) og evt. solcreme som vi forhåbentlig får brug for.

Hvis der er elementer i golfkørekortet, som man ikke består i løbet af weekenden, så aftales der opfølgning individuelt.